Huurinformatie voor Oasis en Cassiopeia

​​​OASIS

Het huis is eenvoudig en op natuurlijke wijze ingericht. Beneden is er een grote L-vormige living, keuken,  garderobe, toilet en een grote serre. Boven zijn er 2 één-persoonskamers, 2 twee-persoonskamers en 2 drie-persoonskamers te gebruiken, in totaal 12 slaapplaatsen. Badkamer met douche en ligbad en 2 wastafels. Op de gang één toilet. Op iedere kamer is een wastafel aanwezig.

Huurprijzen

​Dag

​10:00 - 17:00 uur

€75

​Weekend

​vrijdag 17:00 tot zondag 17:00 uur

​€350

​Midweek

​maandag 12:00 tot vrijdag 12:00 uur

€500

​Volledige week

Enter your text here...

€750

Prijzen zijn inclusief verwarming en hout voor open haard.
 
Gebruiksvoorwaarden :
In verband met de doelstelling van Oasis, kunnen er alleen volwassenen gebruik van maken. Omwille van de rust in het natuurreservaat, dient autoverkeer over het zandpad zoveel mogelijk vermeden te worden. Binnen of op het terrein mag niet gerookt worden. Het is volgens de regels van het reservaat verboden buiten vuur te maken, dus ook niet barbecuen. Keukenlinnen is aanwezig. U dient wel eigen handdoeken mee te brengen. Huissloffen of sokken voor boven meebrengen. Linnengoed voor de bedden kan gehuurd worden voor € 5,- per set. Huisdieren zijn niet toegestaan. Na gebruik dient het huis schoon opgeleverd te worden; men kan er voor kiezen te laten schoonmaken. Dan zijn de kosten  € 55 ,=.

Reservering dient uiterlijk vier weken van tevoren plaats te vinden,  men kan het verschuldigde bedrag overmaken na ontvangst van de factuur.  Bij annulering binnen de twee weken voor aanvang zal  50% van het  betaalde bedrag teruggestort worden.
Tijdens de (winter)maanden December, Januari en Februari is het niet mogelijk Oasis te huren.

 

CASSIOPEIA

Het huis is eenvoudig en netjes ingericht. Beneden is er een zitruimte met houtkachel en een eetkamer, keuken en toilet. Boven zijn er twee slaapkamers met elk twee bedden. In de grootste bevindt zich een douchecabine en een wastafel.

​Huurprijzen

​Weekend

​vrijdag 17:00 tot zondag 17:00 uur

€105

​Midweek

​maandag 12:00 tot vrijdag 12:00 uur

€150

​Volledige week

€230

Prijzen zijn inclusief verwarming en hout voor de houtkachel.
 
Gebruiksvoorwaarden :
Dezelfde regels als voor Oasis beschreven staan .
Het huis dient volledig schoon opgeleverd worden, indien er gekozen wordt dit te laten doen zal € 30,- extra in rekening gebracht worden.

Reservering dient uiterlijk vier weken van tevoren plaats te vinden, men kan het verschuldigde bedrag overmaken na ontvangst van de factuur. Bij annulering binnen de twee weken voor aanvang zal 50% van het betaalde bedrag teruggestort worden. Tijdens de (winter)maanden December, Januari en Februari is het niet mogelijk Cassiopeia te huren.